De Skills4Comfort training is 158 keer gegeven in 2023

In deze geaccrediteerde eendaagse training leert u praktisch toepasbare vaardigheden om angst, pijn en stress bij patiënten (volwassenen en kinderen) te verminderen en comfort te verhogen. Deze vaardigheden kunnen direct worden ingezet bij het dagelijkse contact met de patiënt, zowel in de spreekkamer als op de afdeling of tijdens medische interventies. 

U kunt zich aanmelden voor een van de individuele trainingen of de training incompany door ons laten verzorgen.

Voor wie

Voor al het zorgpersoneel:

Medisch specialisten, verpleegkundigen, anesthesiemedewerkers, SEH-personeel, pedagogisch hulpverleners, gynaecologen, verloskundigen, tandartsen, mondhygiënisten, huisartsen, (dokters)assistenten, psychologen, orthopedagogen, ambulancepersoneel, fysiotherapeuten.

Meer comfort bij uw patienten door positief taalgebruik, afleidingstechnieken en optimaal contact.

Waarom deze geaccrediteerde ééndaagse training

Onze belangrijkste training is de eendaagse geaccrediteerde Skills4Comfort training. Deze geven wij meestal op locatie.Ook bieden wij online korte hertaalcursussen aan.

Klik hier om hierover meer informtie te ontvangen. Een aantal keer per jaar geven we ook trainingen verspreid door het land waar men zich individueel voor kan inschrijven.

Waar vinden de trainingen plaats?

De training wordt op aanvraag op locatie gegeven. Voor informatie kunt u een mail sturen aan info@skills4comfort.nl of gebruikmaken van ons contactformulier.

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen