De training

De Skills4Comfort-training is een eendaagse training, waarbij onze docenten praktisch toepasbare vaardigheden onderwijzen om angst, pijn en stress bij patiënten (volwassenen en kinderen) te verminderen. Deze skills voor bevordering van comfort kunnen direct succesvol worden ingezet bij het dagelijkse contact met de patiënt, zowel in de spreekkamer als op de afdeling of tijdens medische interventies. De training bestaat uit theorie en praktijkoefeningen, ondersteund met vele video’s.

Doelstellingen

Gedurende de dag krijgen de deelnemers inzicht in het belang van zowel hun verbale als non-verbale communicatie op pijn en angst bij patiënten. Na afloop van de dag kunnen deelnemers hun communicatie dusdanig aanpassen dat patiënten meer vertrouwen en minder stress ervaren en positievere verwachtingen hebben.

Onderdelen

Praktische informatie

U kunt zich individueel inschrijven voor de volgende trainingen:

Geen evenementen gevonden!

Inschrijving kan via Agenda / inschrijvingen. Meer informatie over de cursus kunt u opvragen via info@skills4comfort.nl.

De trainingen worden gemiddeld met een 8.6 gewaardeerd.

Angst voor naalden
Een Canadese studie onder 880 volwassenen en 1000 kinderen laat zien dat 24% van de volwassenen en 63% van de kinderen angst voor naalden had. Ten gevolge van deze angst had 8% vaccinaties gemist!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen